torsdag 14 januari 2010

Vilken mat!

Vad vi frossade igår! Vilken restaurang. Vår kypare, som faktiskt var lite mystisk, redogjorde för hur det går till på restaurangen. Först ska man äta lammfilé, sedan fläskfilé, och till slut oxfilé. Köttet skärs upp av kockar och man väljer hur man önskar ha köttet tillrätt. Därefter fanns det en lite buffé av tillbehör till varje köttslag. Oj, oj, oj, vad gott! Speciellt lammköttet! Det verkligen smälte i munnen.

Kyparen var verkligen lite mystisk. Först försökte den lilla mannen lura chefen att beställa in en flaska vin för 6000:-, men det gick inte vägen. Vi fick annat utomordentligt gott vin. Jag tror den lilla mannen gav mig "onda ögat"!? Han plirade så konstigt på mig ibland. Hoppas han inte fick alltför mycket dricks! Restaurangen rekommenderas varmt ändå!

Det blev lagom mycket vin och lagom sent igår. Avfärd ganska så tidigt. Sex timmar senare var jag hemma i vackra underbara Stockholm igen! Egen säng, egen toalett och egen dusch!

Borta bra med hemma bäst!


PS Vi har preliminärbokat in oss på en vecka i Vemdalen! Häng med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar