fredag 29 januari 2010

Fredag


Vaknade upp i ett insnöat Gävle. Åt god frukost och jobbade lite från hotellrummet. Hann göra en del spontanbesök hos kunder innan jag styrde kosan hemåt

Vissa delar av vägen var riktigt läskigt att köra. Det var en sådan "snörök" att man knappt såg handen framför sig. Fick krypa i 70 km/tim på motorvägen. Sikten var lika med noll. Man fick höra sig fram istället. Man hör ju när man närmar sig vägrenen... Gudskelov sprack det upp vid Uppsala. Sedan var det vacker vinter hela vägen hem. På vägen träffade jag de närmaste kollegorna över en lunch. God sushitallrik i goda vänners lag. En hel del snack avhandlades. Både privat och jobb.

Sedan en sväng förbi kontoret och packa en utställning och material till kundbesök uppe i Norrland på måndag. Har redan nu blivit nervös inför flygresan i det lilla propellerplanet. Ingen snöstorm på måndag och tisdag, tack!

Nu hemma i soffan framför TVn. Vi har ätit en god tacomiddag. Frun beställde denna efter all fasta och upptrappningsmat hon genomlidit de senaste veckorna. Vi har även fått besök av stora kusinen från Skåne. Trevligt!

Fredagsmys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar