söndag 17 januari 2010

Förskolan

Bråket med "Förskolan från helvetet" fortsätter. Nazipedagogerna och deras fullständigt ryggradslösa och helt inkompetenta förskolechef har kallat till föräldramöte imorgon. Där ska idiotchefen redovisa resultatet i en enkät som vi föräldrar fyllt i. Stackars sate, det kan inte bli lätt. Man kommer försöka charma oss genom att anställa två nya killar som ska försöka bringa ordning i kaoset. De kommer inte lyckas! Inte så länge "Hitler" och "Goebbels" är tillsammans. Inte så länge personalen fullständigt skiter i vad den lama chefen försöker säga. Bort med allihop!

Förra veckan besökte vi dock "Förskolan i paradiset"! Vi har fått en ny plats på en fantastisk förskola. En avdelning med bara femåringar! Engagerade pedagoger och meningsfull verksamhet. En avdelning med en lugn och trygg atmosfär. Jag blev helt övertygad direkt! Frun var dock lite mer tveksam. Är det rätt att låta sonen lämna alla sina kompisar för att gå sista terminen i en helt nytt socialt nätverk. Kommer han vara trygg här?

Imorgon, måndag, ska han prova att gå ett par timmar på den nya förskolan. Vi ska sedan gå på föräldramötet på den gamla förskolan. Kanske har dumchefen några ess i rockärmen? Vi vill ju även se vad sonen tycker om den nya förskolan! Vi avvaktar lite till...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar