onsdag 13 januari 2010

Sälen fortsätter...


Idag har vi konfererat en massa!

Sedan åkte vi skidor! En massa skidor! Och kul var det! Vi hann igenom det mesta av liftsystemen här i Sälen! Undvek dock de värsta svarta backarna. Ramlade inte en enda gång, trots att det var lite isigt i backen Har lite svårt för sittliftarna på grund av en begynnande höjdskräck. Huvva!

Därefter konfererade lite till, och sedan hem till villan igen. Där lagade vi tillsammans en fantastisk middag. En grupp gjorde förätten, det var den jag var med i.. Vi gjorde en skitgod förrätt vars namn jag inte kommer ihåg. Recept kommer senare! De andra grupperna gjorde varmrätt och efterrätt. Middag i goda vänners sällskap!

Sedan hade vi en galen rolig sällskapstävling. Flera faktiskt. En handlade om att man inte skulle säge "ja" eller "nej" unde hela middagen. Det blev hysteriskt kul! Därefter en filmmusikfrågesport. Mitt lag kom på andra plats då hade svarat "Änglagård", då det borde vara "Änglagård 2" som skulle vara det rätta svaret på sista frågan. Vi borde ha vunnit!

Massa vin och en massa god mat gör att jag kommer sova gott inatt! Trots det faktum att vi lever som på en lägerskola. Sov gott!

PS Bilden ser förtaskig ut! Tagen med mobil...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar