fredag 10 december 2010

Krasslig...

Krasslig idag...

Vaknade idag och mådde skit! Verkligen skit! Hela huvudet var slemmigt av gammal förkylning och jag var så överdådigt trött att jag inte kunde förmå mig att lyfta huvudet från kudden. Jag kände mig darrig och svettig. Blä, vad det är trist att vara sjuk!

Det kändes som om kroppen tog ut sin rätt nu när jag jobbat i två veckor utan ledighet. Jag har en teori om att imunförsvaret behöver mycket näring för att stå emot elaka infektioner. Jag tror faktiskt min teori håller i praktiken. I alla fall om minns min tenta i nutrition för en herrans massa år sedan...Då är det ju inte så himla bra att fasta och bara slurpa soppa. Eller hur!? Dessutom håller jag på att "trappa upp" dvs börja äta lite fast föda. Då måste man vara lite försiktig. Det går inte att vräka i sig vad som helst efter en fasteperiod. Då kan man få tarmvred. Och det är verkligen inte bra!

Jag låg i sängen och mådde skitdåligt. Så dåligt att jag inte orkade/kunde äta. Inte ens sopporna... Då är det illa. Jag lyckades svara i telefonen lite då och då och lät ganska okey med de jag talade med. En massa saker som jag skulle ha gjort idag blev dessvärre inte gjorda, så nu får jag jobba undan en del i helgen istället... Trist, men så är det!

Nu har jag lyckat ta mig ut till badrummet och göra min morgontoalett. Det kändes som en kraftansträngning... Puh! Frun jobbar ikväll och sonen ska hämtas och ha mat. Tror det blir hämtmat idag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar