onsdag 27 juli 2011

Strand

Massa strand idag, faktiskt...

Sol idag med! Heja! Matsäcken packades snabbt och vi drog till Skanör. Här fanns det ingen tång, men det var riktigt trångt. Kanske på grund tångsituationen på Falsterbo? Men vi hade det riktigt bra! Riktigt, riktigt bra!

Sedan dumpade vi sonen hos svärmor/mormor. Där fanns en muta om goda pannkakor och bra filmer på DVDn. Planen var att sonen skulle sova kvar där och vi skulle få en barnfri kväll. Vi har inte så många av dessa! Det beror ju på att vi bor i Stockholm och att varken salig mor eller salig far finns kvar och svärföräldrarna bor ju, på varsitt håll. här nere i Skåne. Det finns inte några naturliga barnvakter. Även om bästa grannarna ställer upp i vått och torrt, så är det inte riktigt detsamma...

På kvällen träffade bästa serbtjejen, tillika bankkontorschefen. Hon är dessutom sonens idol! Vi möttes i Västra hanmen där det just nu pågår "Urban Beach". En massa folkliv, SM i beachvolleyboll, strandhäng, sportuppvisningar och en massa annat. Kul! Vi tänkte käka middag på trendiga pizzerian. Den är så himla trendig att man inte behöver ens behöver vara trevlig som personal mot sina kunder. Goda pizzor, men jag varnar ändå för detta! För det är skit! Vi beställde då "takeaway" och satt vid kajkanten och njöt av både pizza och solnedgång. Och så slapp vi den snorkiga och inkompetenta personalen! Heja, på oss!

Sedan köpte vi god fika och begav oss "hem" till vår "lånelägenhet". När vi satt där och fikade ringde svärmor. Sonen ville absolut  inte stanna kvar i Lund. Han ville hem! Och han ville hem nu! Dessutom var han förtvivlad. Vi var dock beredda på detta. Sonen har ju varit ganska ångestfull den senaste tiden. Detta anses normalt i denna ålder. Därför hade jag avstått från att dricka alkohol denna kväll. Ingen stor uppoffring, eftersom frun inte gillar alkohol i vanliga fall och är "fyllechaffis" i nio fall av tio... Så jag tog bilen till Lund och hämtade hem sonen.

Sonen har lite, eller kanske mycket, ångestproblematik. Då är det viktigt att veta och känna att vi finns till för honom. Därför var vi beredda på att hämta honom om ångesten skulle uppstå. Bättre det än att vara livrädd för att någonsin sova borta i all framtid... Eller hur!? Vi får ta ett nytt försök nästa vecka. Det har ju funkat förut!

Men det blev en skön dag på stranden och sedan på "Urban Beach". Följt av en skön samvaro med vännen. Det ska vi göra om!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar