onsdag 13 juli 2011

Regntunga skyar..


Idag vaknade vi till regnsmatter mot balkongen utanför fönstren. Vi insåg ganska snabbt att det planerade dagen på stranden, tillsammans med kusinen och hans familj, gick om intet. Efter lite telefonerande hit och dit kom vi överens om att utforska staden Helsingborg lite närmare. Så fick det bli!

Helsingborg har vi varit i flera gånger förut. Alltid lika trevlig och gemytlig, alltid lika myllrande på något sätt och alltid en massa danskar överallt. Vi mötte upp äldste kusinen med familj nere vid knutpunkten. Sedan gick vi runt på stan och beblandade oss med myllret. Vi tog lunch på ett "hak" som var både trevligt, gemytligt och prisvärt. Vi klättrade upp i "kärnan" och hann med en eftermiddagsfika. En trevlig dag!

Imorgon planerar frun och sonen att gå ner till SVTs direktsändning av "Sommar" på "Bolibompa". Det är ett program som sänds dagligen härifrån Västra hamnen i Malmö. Så ser ni några galningar som vinkar i alla kameror så är det min lilla familj. Själv stannar jag hemma och brassar en rejäl frukost till de hemvändande. Vi får se om de kommer upp i tid...

Kali nichta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar