söndag 3 juli 2011

Helg!

Grillhelg! Det är svensk sommar, det...

Efter lång och skön frukost, med melodikryssande förstås, började vi packa våra pinaler. Jag var otroligt trött efter veckans totala sömnbrist och stress. Både på jobbet och privat, faktiskt. Jag försökte sova lite innan vi skulle ge oss iväg, men det gick inget vidare.

På eftermiddagen hade vi packat bilen och åkte iväg mot kranskommunen i norr. Till äldste kusinen med den trevliga familjen. Ja, alla mina kusiner har trevliga familjer, men nu var vi med den här kusinen och hans trevliga familj. Vi började med att ta ett dopp i Mälaren. Årets premiärdopp, faktiskt. Lite i senaste laget när det faktiskt blivit juli... Det var riktig skönt! Badet hette Kairo!? Sedan hem och tända grillarna.

Kusinen är grillarnas mästare! Han blandar i någon sorts blöt bark i kolet, vilket gör att köttet och korven får en otroligt rökig smak. Som vi åt! Och drack! Och åt lite till! Till efterrätt blev det ännu en säsongspremiär. Rabarberpaj! Mums! På natten satt vi och spelade kasino till långt in på småtimmarna.

På morgonen år vi en supergod frukost. Eller frukost det var väl mer en brunch. Eller kanske inte? Vi sov så länge att vi vaknade faktiskt till lunchen. Och barnen sov de med! Perfekt! Det bjöds på värsta hotellfrukosten. Vi börjar bli bortskämda med våra helgfrukostar...

På eftermiddagen var frun och sonen på lådbilsrace här på Söder. Själv stannade jag hemma och försökte jobba undan lite. Jag vet att det är söndag, men ibland måste man jobba undan en del. Speciellt innan semester... Middagen fick bli på kebabstället, tillsammans med vänner. Vi orkade inte laga någon middag. Så blev det!

Nu kliar det i myggbetten, men det var det värt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar