fredag 25 mars 2011

Vårfrudagen...

...som sedan feltolkades som våffeldagen!?

Jag och sonen åt våfflor ikväll! Jag tror jag åt tio stycken. De var goda och frasiga. Sonen gillar inte sylt, så han har grädde, socker och kanel på sina våfflor. Jag hade hjortronsylt och grädde på mina! Mmmmmm!

Frun jobbade ikväll, så hon fick inte vara med! Frun är tokig! Ja, det är hon verkligen! Hon gillar nämligen inte hjortronsylt!? Hur kan man inte gilla hjortronsylt!? Ja, jag sade ju att hon var tokig!? Nu är hon ju från Lund,och det är ju en bit från Norrland. Kanske är det därför hon inte förstår att man ska dyrka dessa dyrbara bär!?

Jag vann min burk med hemlagad hjortronsylt när jag var på stomiföreningens möte i Östersund. Som jag vårdar denna burk med "Norrlands guld"! Ingen annan får smaka! Det vore ju att "kasta pärlor för svin"!

Nu har jag ont i magen! *rap*

4 kommentarer:

 1. Gillar inte heller hjortronsylt...men jag är ju också från Lund så det kanske är ngt skånskt ha ha... :-)

  SvaraRadera
 2. Då kan man säga att det är kliniskt bevisat! Skåningar är knäppa! Bra men knäppa!
  Men det gör ingenting! Då blir det mer sylt kvar till mig... ;-D

  SvaraRadera
 3. Jag gillar inte heller hjotronsylt....jag är visserligen inte från Lund men bra nära...närmare bestämt Malmö. Sambo`n älskar det däremot...han är uppväxt i Kristiansstad men kanske har han tvingats att lära sig tycka om det...han har bott två år i Luleå!!!

  SvaraRadera
 4. Ni är tokiga, Marilyn! Var glad att din sambo hann bli hjärntvättad i Luleå! Hjortron är ju Norrlands guld!! ;-D

  SvaraRadera