söndag 6 mars 2011

Efteranalys

Men vad f-n hände!?

Dagen tillbringades ute i solen. Promenad på stan med lille tappre sonen. Fortfarande lite svag och trasslig efter feberveckan. Vi tog tunnelbanan till city. Det är ett äventyr då vi aldrig åker kommunalt. Promenerade lite och gjorde många stopp då benen blev lite darriga på den lilla. Vi tog en fika på Teatercaféet i Kulturhuset. Har satt vi och såg ut över folkvimlet på Sergelstorg samtidigt som vi tog varsin semla.

Därefter promenad ner till Kungsträdgården. Här var det något sportlovsjippo på gång. Vi spelade lite fotbollsspel, såg en trolleriuppvisning och hann med att ta en liten lunch. Sedan tog vi bussen hem. Det var ett äventyr det med, tyckte sonen. Vi kanske åker lite för mycket bil!?

Sedan hem och börja pyssla inför kvällens begivenhet. Inhandling av mat, förbereda spotifylistor, lägga strategier, föranalysera. Allt inför melodifestivalen och "Andra chansen" i Sundsvall. Middag och vin med bästa grannarna och sedan var det dags!

Men vad fan hände!? De bästa låtarna som borde gå vidare var tvungna att duellera mot varandra. Ingen av dem gick vidare till final! Skandal! Ja, ja det är väl så att svenska folket är idioter! I alla fall alla som inte tycker som jag! Så är det!




Borde ha gott vidare...





Den här borde också gått vidare...



Faktiskt en riktigt rolig och bra låt!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar