måndag 14 mars 2011

Denna dagen, ett liv...

En underbar dag, i ett underbart liv!

Vi vaknade tidigt! Mycket tidigt!! Redan klockan åtta på morgonen, och det är verkligen skittidigt! Men vi vaknade spontant, utan väckarklocka. Vi vaknade dessutom pigga och utvilade och fulla av förväntan. Efter en jättefrukost begav vi oss ut i backarna.

Det kändes lite darrigt i början men efter första åket började "de gamla takterna" sätta sig. Det var en helt perfekt dag! Solen sken från en klarblå himmel, snön knarrade och det var ett par minusgrader. Vi åkte och njöt. Vi testade även den nya jätteliften och de nya nerfarterna, vilka var mycket bra!

Sonen gick på skidskola innan lunch och bästa familjens barn gick i skidskola efter lunch. Då blir det lite snärjigt att hinna hem och laga mat. Idag löstes det med korvgrillning i backen. Helt underbart! Vi satt i solen och njöt!

Sonen gjorde bra ifrån sig på skidskolan. Läraren, som bara var en vikarie för dagen, var hur cool som helst. De var bara sex i gruppen, vilket gjorde att det blev mycket åka av. Han såg mycket lycklig ut!

Hela eftermiddagen varvades skidåkning med lite sittpauser i solen. Det biter faktiskt lite i kinderna efter en hel dag. Vi kom hem vid femtiden efter att ha varit ute hela dagen sedan klockan nio på morgonen. Efter bastu, dusch, middag och lite vin var vi alla rejält trötta!

Vi spelade lite kort ett tag, men blev sedan helt enkelt för trötta för att kunna sitta uppe längre. Frisk luft gör en riktigt trött! Nu dags för en god natts sömn innan en ny skön dag i paradiset!

Natti, natti!


Förresten är jag så halt, lytt och lam av all träningsvärk, så frun och kamraterna kommer få lyfta mig upp ur sängen imorgon... Huvvaligen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar