fredag 12 mars 2010

Sol...


gnistrande snö och skön skidåkning! Det sammanfattar faktiskt hela dagen!

Vi var uppe i backarna ganska så tidigt i morse. Åkte på en del innan vi stack hem och käkade lunch. Sonen hade beställt våfflor med sylt och grädde, och så fick det bli. Sedan snabbt ner till skidskolan i Björnvallen.

Idag var det avslutning med uppvisning. Det blev kalas med varm saft och kexchoklad samt en liten uppvisning i slalomåkning. Därefter diplomutdelning och kramar till skidläraren. Men det blev lite mer dramatik än vad man förväntade sig. Den lilla liften fick motorstopp så barnen och lärare fick åka upp med den stora ankarliften, för att sedan åka en liten omväg ner till barnbacken och till uppvisningen. När uppvisningen var över upptäcktes att de två minsta barnen försvunnit!? Förmodligen hade de "tappats" i den stora liften! Och mycket riktigt, där satt de i en snödriva uppe i liften... Stressad skidlärare fick hämta dem och göra en liten extrauppvisning.

Sonen var glad och nöjd. Han märkte inget av dramatiken. Nu ska han bli skidlärare när han blir stor. Resten av dagen dirigerade han mig i hur man ska åka i backen. Det värsta är att han åker bättre än mig! Trots att vi började åka samtidigt! Han var då 2,5 år och jag var då 41 år...

Sedan var det skön skidåkning på kvällen. Härligt att susa fram i mörkret. Då det snöade ymnigt hade vi ibland backen helt för oss själva. Häftigt!

Magen är full efter en god tacomiddag! Nu är det dags att sova! Kali nichta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar