söndag 3 april 2011

Söndagstrevligt!

Rekommenderas...

Ibland kan det vara ganska skönt med en helg med dåligt väder! Det blir liksom ingen press på att man ska fylla dagens alla timmar med en massa bra och genomtänkta aktiviteter. Man kan bara "softa" och ta det lugnt, vilket borde vara just det man ska fokusera på under sin ledighet. Fast jag tyckte nog vi fick in en massa aktiviteter ändå, den här söndagen.

Frun och sonen gick tidigt iväg till fotbollsträning och föräldramöte i den anrika Södermalmsklubben. Jag skrotade runt hemma och njöt lite av ensamheten. Träningen och mötet drog ut lite på tiden så de kom inte hem förrän vid lunch. Vi gick ut och käkade på det där kebabstället som jag jämt tjatar om. Det var lika gott som vanligt. Idag var det fullt med latinamerikaner då det just varit mässa i katolska domkyrkan, som ligger i grannskapet.

Mätta och belåtna gick vi sedan på bio. Vi såg filmen "Hopp" som handlar om påskharen. Riktigt rolig, faktiskt! En blandning av animerade figurer och "vanliga" människor och med en rolig handling. Och det lyckliga slutet fanns där också. Påsken är räddad! God bless, America!

Men dagen är inte slut än. Från bion bar det iväg till simskolan på Eriksdalsbadet. Sonen simmade en massa längder i djupa bassängen. Både bröst- och ryggsim. Men jag tror nog att det blev lite för mycket av det goda! Efter simskolan var han mycket trött och frusen. Jag fick stoppa ner det lilla livet i jacuzzin för att han skulle tina upp lite...

Hem till lite middag, vi åt inte så mycket efter den där jättelunchen, och sedan dags för godnattsaga. Sömnen kom snabbt!

Imorgon är det en ny vecka! Heja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar