måndag 25 april 2011

Annandag påsk

Utsikten från Fåfängan...

Visst är det skönt att vara ledig på en måndag!? Man sover liksom mycket bättre på morgonen då! Så är det! Och vi vilade så länge vi bara kunde.

Sedan tog vi en jättepromenad över hela Södermalm. Solen sken och vi njöt av utsikten från Fåfängan. Vi drog vidare till Skånegläntan där sonen kunde "leka av sig" lite. På vägen hem passerade vi överbefolkade Nytorget. Vad är det med den där jordplätten egentligen!? Inget gräs hinner växa upp eftersom alla ska sitta på marken och dricka sin caffelatte. Trist, men så är det! När jag växte upp var det ett tillhåll för "a-lagare", och nu är det värsta hippa stället!? Vad hände!?

Vi gick till AHs glassbar som är den bästa i hela Stockholm. Det är ett "hål i väggen" vid Nytorget. Har serveras god hemlagad glass. Personalen är de i särklass otrevligaste i hela Stockholm. Inte ett enda leende eller ett "tack". Vidrigt ouppfostrade öststatsbor. Men de kommer undan ändå, eftersom glassen är så god. Man vet att man blir otrevligt bemött, men får en god glass...

Vi orkade inte laga middag, utan tog hem "hämtmat". Är det helg så är det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar