söndag 29 maj 2011

Mors dag!

Idag är det mors dag!

Vi vaknade sådär lagom sent, som man gör på helgen. Sonen var fortfarande krasslig så vi beslutade oss för att bli hemma, istället för att gå och käka en brunch på Clarion, vilket var ursprungsplanen. Jag gick upp och fixade till en rejäl frukost. Vi åt länge och väl och hann läsa hela DN från början till slut. Det gillar jag!

Frun skulle sedan iväg för att jobba och jag och sonen fick tillbringa dagen tillsammans. Vi tog oss en tur ut på stan för att köpa en morsdagspresent. Vad skulle "mor" gilla? En tvål? Talk? En gördel? Stödstrumpor? Vi gick runt och tittade i alla affärer. Men vi hittade ingenting som skulle passa... Kanske badsalt och en fotfil? Eller en salva mot åderbråck? Eller varför inte en ny deodorant av något ballt märke, typ Dove!? Det är ju i alla fall tanken som räknas!

Nej, vi köpte den där skitdyra maskinen som kan hacka och skiva allt. Den där presenten som frun redan önskat sig och som hon förväntar sig att få. Den var bra mycket dyrare än den där rakhyveln som jag fick här om året... Fast vi kan faktiskt ha nytta av den där "mackapären" då mycket i "matkassen" ska hackas. Så helt fel har hon inte, frun!

Grattis, mamma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar