måndag 8 augusti 2011

Hemma!

Eller...?

Vi kom hem sent igång kväll. Det var långa bilköer från Nyköping och upp till Stockholm. Det var många hemvändare denna helg. Och alla ville, precis som vi, dra ut på semestern det längsta. Därför kom vi alla hem sent denna söndag. Vi hade dock alla drabbats av hemlängtan under resan hem! Först och främst längtade vi till katterna, men även känslan att sova i våra egna sängar i vårt egna hem. Det kanske ändå är så att det är bäst hemma!?

Katterna såg ut att må bra. De har ju haft semester från oss medan bästa "reservmatten" hade hand om dem. Hon verkar ha skämt bort dem med en massa uppmärksamhet, gos och mat. Bilen packades ur snabbt och vi somnade på stubben.

Idag har det varit första arbetsdagen på jobbet efter semestern. Jag hann gå igenom hela mailhögen! Jag är mycket nöjd med detta! Det brukar vanligtvis ta ett par dagar... Dessutom hann jag ringa en del samtal. Det verkar fortfarande vara lite semesterlungt där ute. Både på kontoret och ute bland kunderna. Skönt med lite mjukstart.

Det kommer inte vara länge. Det är ett som är säkert!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar