lördag 27 augusti 2011

Bästa vännerna!

Vänner för livet...


Resan gick bra. Packa det sista, ut till Arlanda, en snabb lunch och sedan ombord på planet. Vi kom nästan iväg på tid. Nja, vi fick vänta en hel timme ombord på planet innan vi kunde taxa ut och lyfta mot vårt paradis på Kreta.

Vi landade på kvällen. Den ljumma varma kvällsluften slog emot oss när dörren till flygplanet öppnades. Flygplatsen i Chania ligger på Akrotitihalvön utanför staden. Här doftar det av timjan som växer på bergsbranterna. Bagaget kom väldigt snabbt. I alla fall med grekiska mått mätt. Vi fick tag i en taxi, utan att frun började bråka om priset, vilket alltid underlättar. Och så iväg till det nya hotellet.

När vi kom dit var alla på plats för att möta oss! Där var vännerna från Wales, vännerna från Göteborg, Gävlekompisen, Koumbaros med ny flickvän (vi har hunnit träffat henne förut) och så släkten från Skåne. Åh, vilka härliga människor! Världens bästa Kretagäng! Nu är vi "hemma" igen! Det blev en middag på strandtavernan i månens sken. Sedan upp på rummet, packa upp och sova ut.

Nu är det semester!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar