tisdag 27 juli 2010

Dålig tajming



Den första dagen på vår semester saknade helt tajming! Vi missade allt!

Vi vakande för sent. Letade efter ett supermercado att handla frukost. Åt frukost vid lunchtid. Kom ner på stranden för sent. Det var hett och solen stod i zenit.

Vi hade inte ett parasoll med oss. Det ska man ha! Man ska även ha en plastmojäng som liknar en korkskruv. Den där mojängen ska man skruva ner i sanden och sedan förankra parasollet i. Proffsigt va´!? Frun stack iväg till en butik och inhandlade det hela. Lite dyrt, men lönar sig absolut då det kostar 12€ att hyra solstol och parasoll på den här stranden. Stolar hade vi med oss då vi hittat denna nödvändiga strandrekvisita i vår lägenhet.

Det var hett! Riktigt hett! Skuggan under parasollet var minimal. Vi förstod att man borde ta en siesta. Många hade redan gått hem... Vi kom hem för sent och åt lunch för sent, typ vid 16-tiden. Vi hade ingen mat hemma och jag var tvungen att springa och handla.

Vi sov siesta för sent och vaknade för sent. Sedan åt vi middag för sent och satt uppe för sent! Tror vi drabbats av lite kulturkrock! Vi längtar "hem" till Grekland!

Sitter just nu och planerar "körschemat" för morgondagen! Då dj-vlar ska det bli semester!

Bouenas noches!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar