torsdag 23 juni 2011

Midsommar

Midsommar!

Full rulle på jobbet idag igen! Fortsatte att springa ner för alla trapporna på de stora sjukhusen. Men den här gången hade jag lite mer koll på hur trapphusen var lokaliserade och såg till att inte gå in på samma avdelning med än en gång. Man lär sig av sina misstag, sägs det!

Frun jobbar ikväll så jag hämtade sonen från skolan. Sedan gick vi och handlade all midsommarmat innan vi gick hem och lagade middag. Då det är torsdag fick det bli pannkaksmiddag. Frun hade en skön dag, såg jag på Facebook. Manikyr, fika och massage innan hon gick till jobbet. Vad skönt med lite egentid! Det har jag inte haft på många månader! Fast det där förstår inte frun...

Midsommar gör att det är kortvecka, vilket innebär att jag, som vanligt, inte hann med allt. Nu ska jag jobba på kontoret två veckor innan semestern. Jag hoppas hinna med allt som ligger efter och göra det mesta av höstplaneringen. Nu börjar det äntligen bli lite lugnare på jobbet. Fast någon tid för kompledigt finns inte på världskartan. Det får bli till jul och nyår!

Midsommarhelgen kommer vi att spendera på landet. Moster och morbror bor i en kranskommun långt borta åt fanders. Men på somrarna flyttar de till finaste stugan vid vackraste sjön. Bara fem minuter från Farsta!? Så när de är "på landet" är de nästan "i stan". Men stugan, eller stugorna, ligger mitt i "spenaten". Stockholm är fantastiskt med naturen och landsbygden så nära storstadspulsen!

För utom moster och morbror (de har utnämnt sig till "reservfarmor" och "reservfarfar" när mina föräldrar föll ifrån...) så kommer deras tre barn (mina kusiner) med respektive och en massa barn. Jag menar verkligen en hel drös med ungar! Den här delen av släkten är värre än kaniner! Så är det! Massa mat och dryck varvas med dans kring stången och lekar. Så brukar det bli! Det ska bli hur kul som helst att träffa alla igen. En del av kusinerna har jag inte sett på länge.

Glad midsommar på Er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar