söndag 26 juni 2011

Dagen efter...

Smultron överallt...

Midsommardagen är verkligen dagen efter! Det var det nog för alla... Alla sov överallt! Det som är så märkligt med den här stugan är att den, på något konstigt sätt, är större på insidan än på utsidan!? Jag vet inte hur det fungerar faktiskt?

Yngste kusinen med fru fixade till frukost. Frukost förresten? Det var mer än brunch. Och vilken brunch!? Den slog de flesta hotellbruncher med hästlängder. Efter te, goda smörgåsar, youghurt med musli, äggröra, prinskorv och ett glas juice försvann "dagenefterkänslan" och livet började återvända. Dagen lunkade fram i sakta mak. Folk sov lite middag då och då. Själv var jag faktiskt uppe hela dagen och kollade in barnen medan alla föräldrarna sov.

På kvällen var det jag och frun tillsammans med äldsta kusinen och hans fru som fixade middag. Jag och frun fixade en fransk potatissallad och en sommarsallad medan kusinen grillade kött. Han är riktigt bra på att grilla! Bättre än de flesta!

Här växer det smultron överallt. Det är bara att gå ut och plocka en näve friska och goda bär! Det är gott och ser vackert ut med lite smultron i vinet! Sedan satt vi uppe alldeles för länge och spelade en massa roliga sällskapsspel. Sent blev det! Det blir det alltid här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar