onsdag 15 juni 2011

Galamiddag

Galamiddag på galamiddag...

Igår hade vi en fantastisk galamiddag på ett slott utanför staden. Det sades att slottet hade varit påvens sommarslott. Jag vet inte riktigt vilken påve man talade om. Det var en fantastisk kväll! Middagen arrangerades av oss och med var alla kollegorna samt våra kunder.

Vi kom fram till det vackra slottet efter en stunds bussresa. Det var först lite drinkar och mingel innan vi gick ner på den vackra borggården och satte oss till bords. Då vädret varit ostadigt under dagen hade man för säkerhets skull satt upp ett stort segel som tak över oss. Dukningen och ljussättningen var magisk. Vi bjöds på riktigt god mat och rolig underhållning.

Sedan var det hem till hotellet och sova ett par timmar innan det var dags att gå till kongresscentret igen. Nu börjar man faktiskt känna av sömnbristen...

Ikväll var det dags för ännu en galamiddag. Den här gången var det organisationen bakom kongressen som arrangerade kvällen. Vi var på ett stort palats, som ligger vid Neptunusplatsen inne i Bologna. Moddag för över 1000 personer. Ljudnivån var hög och stämningen god. Inte lika fint eller lika gott som gårdagens middag, men mycket trevlig i alla fall. På småtimmarna hamnade jag på en liten trattoria tillsammans med en del kunder. Kollegorna hade redan gått hem för länge sedan...

Dags att sova efter en lång dag. Jisses! Jag hinner inte sova många timmar inatt heller! Jag är för gammal för detta nattsuddande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar