torsdag 6 januari 2011

Bio



Megamind! Helt OK...

Idag snöade det och stormade mer än vanligt! Vi gick klädda i pyjamas och morgonrockar långt in på förmiddagen. Eller det kanske till och med hann bli lite eftermiddag!? Jag vet inte så noga... Tiden gick medan vi åt frukost, spelade sällskapsspel eller ägnande oss åt våra Nintendospel, både Wii och DS. Kul!

Vi insåg att vi borde försöka att gå ut i stormen. Åtminstonde för att få lite frisk luft. Men vädret var så snöigt, blåsigt, vått och kallt. Så vi beställde biobiljetter. Vi får väl andas djupa andetag då vi springer upp till Medborgarplatsen för att få den där friska luften? Vi såg "Megamind" vilket var en riktigt rolig film. Gillar när de sker oväntade saker. Hjälten hoppar av och skurken blir hjälte... Ooops, sade jag för mycket nu!?

Sedan gick vi till "Jerusalem Kebab" på Götgatan och käkade sen lunch. Det är ett litet "hål i väggen" där hela världen möts. Besökare från närbelägna Katolska Domkyrkan och moskén vid Medis, alla sida vid sida. Italienska och spanska blandas med arabiska och persiska. Coolt.  Mycket folk betyder omsättning på maten. Och maten är god! Testa själv!

Det behövs mer möten mellan olika typer av människor! Det är stimulerande! Vi har numer inte så mycket "multikulti" och roliga blandningar av alla sorters folk här på Söder numera. Så var det förr! Innan alla lägenheter blev dyra bostadsrätter och alla tillhörde någon sorts övre medelklass. Och numer jobbar ju alla med kultur och media. Det är tristare nuförtiden. Det behövs vara en rolig blandning av alla typer av människor! Det tycker jag i alla fall!

En bra dag!







Jag gillade den! Vi såg den på svenska...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar