tisdag 27 september 2011

Kul på hjul!

Kul kvällsnöje...

Ikväll firade vi fruns födelsedag, lite försenat. Vi gav oss iväg till city och mötte upp de goda vännerna. Det var dels bästa grannarna och dels förortsfamiljen som vi firat semester med ett par gånger. Tillsammans fick vi en snabblektion i hur man kör Segway. Det är inte lätt, men så småningom gick det okey.

Det var då vi begav oss ut i den värsta rusningstrafiken! Här gäller det att hålla tungan rätt i munnen och att väga rätt, och lätt, på fötterna. Vi åkte ner mot Nationalmuseum och vidare ut på Skeppsholmen och Kastellholmen. Stockholm visade sig från sin vackraste sida. Solnedgången var fantastisk! Vi susade fram, tillsammans med vår guide, och njöt av den sagolika kvällen.

Efter det drog vi till Belgobaren och smorde kråset med musslor. Det var riktigt gott! Fast det var lite väl stojigt och stimmigt i lokalen. Och betjäningen hade nog ingen bra dag. Förvirrad, lite ostrukturerad och ett par rejäla missar gjorde att det inte blev jättemycket i dricks... Det var också snudd på olidligt varmt i lokalen. Om jag går dit nästa gång ska jag satsa på tidig eftermiddag.

Efter den trevliga kvällen promenerade vi igenom stan hela vägen till Söder. Vi behövde svalkan! Segway är riktigt kul! Testa själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar