onsdag 25 augusti 2010

Skum kille!



Sonen...


Igår kom det en kallelse från S:t Eriks ögonsjukhus. Sonen är kallad till sin årliga synkontroll. Vi har väntat på att få göra den här undersökningen. Sonen har nästan vuxit ur sin gamla glasögon.

Vi fick en tid redan nästa vecka. Men då är vi ju bortresta på semester. Så jag ringde direkt och skulle boka in en ny tid. Och då fick vi en tid redan idag. Snabbt och smidigt!

Jag hämtade sonen lite tidigare från skolan. Vi tog bilen över till sjukhuset på Kungsholmen. Sonen fick först ögondroppar och en timme senare träffade vi läkaren. Ögondropparna vidgar pupillerna. Sonen ser fortfarande ut som om han käkat konstiga svampar. Han påminner om "Mogwai", ni vet de där figurerna från filmen "Gremlins". Han ser skum ut! Dessutom blev det ju inte bättre när vi kom ut från sjukhuset. Himlen var mörk och regnet stod som spön i backen. Sonen hade kepsen djupt nerdragen över pannan och hade ett par stora solglasögon över sina vanliga glasögon... Skum kille!

Nu är han nere på Kanalplan och tränar fotboll. Måtte han ha någon sorts ledsyn! Bara han inte springer in i någon av de andra killarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar