lördag 28 augusti 2010

Nu sticker vi!




Dimitri Mitsopanos med låten "Thessaloniki! (Volymen kan behöva skruvas upp...)
Det här var en toppenhit när vi bodde i Chania. Alltid känslomässiga danser i sena timmen! Underbara minnen!


Nu drar vi! Väskorna är packade. Imorgon sover vi ut, packar det sista och drar till Arlanda. Vi tar en taxi till Arlanda Express och sedan tåget ut. På flygplatsen behöver vi shoppa en del. Jag behöver nya badbyxor och nya solglasögon.

Förmodligen kommer vi käka en näringsrik lunch på Mc Donlads i Sky City, innan vi "boardar" planet. Vi flyger ju lågprisbolag och då gäller det att vara mätt och belåten!

Nere på Kreta har gänget samlats. Bilder dyker upp hela tiden på Facebook. Lunch på stranden, drinkar i baren och middag på någon mysig taverna. Åh, vad vi längtar!
Gänget från Wales är redan på plats, Göteborgarna är där, "Koumbaros" är på plats. Imorgon kommer gängen från Stockholm och Skåne. Då är vi alla samlade igen! Som alltid den här tiden på året.

Dagarna blir lojja och slappa. Det som är skönt med att återvända till Kreta är det faktum att jag och frun har gjort och sett allt på ön. Vi behöver inte utforska och kolla in allt. Vi vet! Vi har ju bott där! Vi kan slappa med gott samvete! Det enda vi gör i gänget är att ligga på stranden och lata oss. Från klockan tio börjar vi tala om kvällens middag. Vad är vi sugna på? Vilken taverna? Stranden eller uppe i byarna? Eller kanske inne i stan? Vi kan alla menyer och vet vad som finns var. Ibland går hela gänget till samma ställe och ibland delar vi på oss lite. Men vi äter gott och dricker gott. Och många glada skratt blir det! Sedan blir det party i baren och kanske ett nattdopp...

Jag älskar mitt Grekland! Αγαπώ την Ελλάδα μου!

Kali nichta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar