söndag 20 november 2011

Jättekalas

Trivsamt och trevligt...

Svägerskan kommer från världens trevligaste familj! Jo, så är det! De är allihop otroligt bra människor! Och så är de allihop nästan sjukt galna i födelsedagskalas. Så fort någon fyller år kommer hela den stora skocken och sjunger och firar. Varenda födelsedag för varenda familjemedlem. Jag tror de firar minst 150 födelsedagar per år i den där släkten!?

Men nu var det storjubileum. Två jubilarer skulle firas med stort kalas. Och vilket kalas det blev? Jättebra festlokal på en båtklubb. Stora ytor där vi vuxna kunde mingla och barnen kunde springa. Levande musik, god mat och dryck och en massa fina människor. Det bästa av allt var att barnen inte fick lika fin och god mat som vi vuxna. De fick hamburgare istället, vilket de uppskattade mycket. Men det som verkligen var bäst var att tio minuter in i måltiden hade alla barn plötsligt försvunnit...

Jodå de satt alla i ett angränsande rum där de blev underhållna av en riktig trollkarl. Och helt plötsligt kunde alla vi andra njuta av god mat, gott vin och roliga tal. Och vi behövde inte alls bry oss om psykbryt, matvägran och dåligt bordsskick. Gud vad skönt!

Tack snälla släkten för att jag, frun och sonen får vara med i ert gäng!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar